Cautare

3925 de rezultate pentru "casa sparta a lu tutilescu" (2.78 secunde)
Casa Regala a Romaniei in cronici radiofonice (1930-1944), publicat de Editura Casa Radio, in colaborare cu Muzeul Brailei Carol I.
48, a fost inscris in lista monumentelor, alaturi de casa geamana de la nr. ... Centrul de Cultura Arhitecturala al UAR este atat spatiu expozitional, cat si sediul bibliotecii, al arhivei UAR, a librariei ARHILIBRA si al revistei ARHITECTURA.
Monumentele pierdute ale Bucurestiului - o retrospectiva a ultimilor 10 ani (2009 - 2019. ... Istoricii si arhitectii au semnalat prin intermediul presei, ca in ultimul deceniu, capitala Romaniei, Bucurestiul, a pierdut multe cladiri de patrimoniu, care au fost demolate. ... - Casa de pe str.
Luiza Moldovan) Eu cred ca Opaina are completamente dreptate cand spune ca tot romanul trebuie sa stea cu caloriferul deschis, chiar si ala care, sireacul, si-l inchide ca el n-are dupa ce bea apa, darmite sa-si mai permita si caldura-n casa.
Gina Discalicau din Baia Mare a participat recent la targul traditional "PIata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu prajituri de casa din Maramures. "Am venit la acest targ cu cel putin 20 de sortimente de prajituri de casa din Maramures.
In tot acest timp, arunca cu jigniri in stanga si in dreapta pentru a acoperi problemele pe care chir el, presedintele Romaniei, le are cu respectarea legii.
Se uitau cu totii la televizor inainte de a merge la culcare. Cand au observat unele interferente pe ecran, au crezut ca poate vantul a rasucit antena. Unul dintre ei a iesit si s-a uitat in sus.
In frumoasa casa de pe Aron Florian, intre Maria Rosetti si Batistei, a fost primul sediu al lui Nestle, cand au intrat ei in Romania.
5 sfaturi ca sa-i largesti Ti s-a intamplat vreodata sa iti alegi cea mai frumoasa pereche de pantofi, dar care sa nu-ti vina foarte bine? ... Poarta-i prin casa Poarta prin casa pantofii care nu-ti vin foarte bine, eventual cu o soseta, astfel incat acestia sa se largeasca.
Inainte de a cumpara o casa, un teren, inainte de a te marita, inainte de a te duce la un job nou, sunt nenumarate schimbarile din viata noastra care ar avea nevoie sa fie facute cu ajutorul unui specialist fengshui.
Cursa pentru Casa Alba a fost, si de aceasta data, pasionanta. ... Cat priveste politica americana din urmatorii patru ani, ar fi iluzoriu sa se mizeze pe o schimbare spectaculoasa, indiferent cine va conduce de la Casa Alba.
dorul de casa, chiar daca acasa este acel loc pe care l-au lasat in urma in speranta unui trai mai bun, a unor castiguri care sa le dea satisfactia ca nu muncesc pe mai nimic.
Am aflat ca nu au casa, iar fata fugise de vreo doi ani dintr-o casa de copii. Le-am dat ceva bani de mincare si le-am spus sa ma astepte pe seara pentru a gasi o solutie.
Am aflat ca nu au casa, iar fata fugise de vreo doi ani dintr-o casa de copii. Le-am dat ceva bani de mincare si le-am spus sa ma astepte pe seara pentru a gasi o solutie.
Casa de vacanta a fostului ministru al transportului Miron Mitrea a luat foc. Pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea incendiului izbucnit la casa de vacanta din localitatea Crisan, judetul Tulcea. Casa era acoperita cu stuf, astfel ca flacarile s-au extins cu repeziciune, ingreunand astfel interventia pompierilor.
O parte din declaratiile de avere ale candidatilor pentru Senat si Camera Deputatilor au fost deja publicate ieri pe siteurile celor doua foruri legislative, o data cu trecerea termenului de rezolvare a contestatiilor. ... Alianta sta bine la Bucuresti Candidatilor pe Bucuresti pentru Senat ai Aliantei D.A.
Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - continuare - - CCR a declarat neconstitutionala Legea Securitatii Cibernetice in intregul sau. ... - Adrian Sarbu a luat in propriile maini conducerea Media Pro.
Tot in Creaca are, din 1996, o casa de locuit de 117 metri patrati, la care se adauga un apartament in Zalau, de 86 mp.
Bancherii vor discuta joi cu autortatile, la Ministerul Finantelor, despre continuarea programului Prima Casa. ... Pana acum au fost aprobate 14.000 de cereri de cumparare a locuintelor prin programul Prima Casa, garantiile ridicandu-se la aproape 595 de milioane de euro.
Sunt expresia suprema a unui stat imbecil, kafkian, dar cu pretentii. ... E problema mea si a Didinei, nu? ... Daca nu mai realizez venituri trebuie sa anunt casa de pensii in 3 zile. ... In declaratia pentru casa de sanatate, trebuie sa estimez venitul anual pe care il realizez.
google-analytics.com